Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mycket vackert belägen villa med takterrass

Fakta Bilder

441m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

Förstklassigt byggprojekt för villor i bästa läge på sydvästra Mallorca

På en ca 1.412m2 stor tomt byggs för närvarande en vacker villa i modern och minimalistisk stil. Villans två våningsplan har en boyta om ca 441m2 och inredningen är planerad enligt följande: i entréplan ett stort öppet sällskapsområde med matplats och integrerad komplett utrustat kök med delvis dubbel takhöjd och stora glaspartier från golv till tak som skapar en ljus och luftig atmosfär. Dessutom finns på detta plan mastersvit med privat badrum och walk-in-closet, en lounge, ytterligare ett badrum samt en gästtoalett. På övervåningen finns två sovrumssviter samt två sovrum och ett separat badrum. Den smakfullt inredda villan bjuder på en härlig stor solterrass på taket med jacuzzi och runt huset flertal sköna terrasser och uteplatser för både sol och skugga på totalt ca 376m2, en grönskande trädgård, BBQ-område samt en snygg swimmingpool. Övriga faciliteter och utrustning som denna vackra bostad erbjuder är bl.a. tvåglasfönster (Alu Schüco), centralvärme (värmepump och solceller), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ett garage med el.manövrerbar port samt automatisk trädgårdsbevattning. Bostaden ligger i ett exklusivt bostadsområde på sydvästra Mallorca – helt nära Puerto Portals marinan med trevliga restauranger, barer och lyxig shopping. Flertal golfplatser, fina badstränder och Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  441m2
 • Tomt

  1412m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2864
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 254 669,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: