Lavin Estates | New EntryFirst Class villor byggprojekt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • First Class villor byggprojekt - Sold

Fakta Bilder

540m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Bästa läge på sydvästra Mallorca – drömvilla med takterrass

Den flotta villan är för närvarande under byggnation i Sol de Mallorca på en ca 1.617m2 stor tomt. Villans boyta är på ca 540m2 fördelad över två våningsplan. Entréplan inreds med ett stort ljust vardagsrum/matsal med en takhöjd på hela 4.30m och stora glaspartier som öppnar upp mot den vackra utemiljön, komplett utrustat öppet kök, mastersvit med privat badrum och walk-in-closet, ett loungeområde, ett badrum samt en gästtoalett. Ytterligare två sovrum med privata badrum en suite och en loungearea ligger en trappa upp. Den smakfull inredda villan bjuder på en härlig stor solterrass på taket samt flertal sköna terrasser och uteplatser runt huset för både sol och skugga på totalt ca 312m2, en snygg anlagd trädgård med gräsmatta, BBQ-område samt en pool intill en av uteplatserna. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster (Alu Schüko), centralvärme (värmepump och solceller), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ett garage med plats för två fordon och el.manövrerbar port samt automatisk trädgårdsbevattning. Bostaden ligger i ett exklusivt bostadsområde på sydvästra Mallorca – helt nära Puerto Portals marinan med trevliga restauranger, barer och lyxig shopping. Flertal golfbanor, fina badstränder och Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  540m2
 • Tomt

  1617m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2865
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: