Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • GREEN ELEMENTS – ett paradis i Santa Ponsa

Fakta Bilder

159m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

GREEN ELEMENTS: Excellent Penthouse med takterrass och privat pool

Mitt i det vackra och populära Santa Ponsa skapas en sann lyxdomicil: modern arkitektur åtföljs av typiska Medelhavs-element med materialval av trä, sten och vackra grönskande fasader. Dessa kriterier skapar ett helt unikt koncept i regionen Santa Ponsa - GREEN ELEMENTS. Det handlar om ett nytt byggkomplex - som är ensam i sitt slag - på tomtmark om ca 7.852m2 med 26 bostäder fördelade på två moderna byggnader med vidsträckta grönområden och en gigantisk gemensam swimmpingpool. Unikt är detta projekt inte minst genom hållbar design och framtidsinriktad teknik, utan också det perfekta läge med gångavstånd till havet och närheten till den nya ”inne”-hamnen Port Adriano. Härmed presenterar Lavin-Estates ett exklusivt penthouse med en boyta om ca 159m2. Den absoluta höjdpunkten av lägenheten är den ca 141m2 stora takterrassen med mysig chill-out-område, privat pool och fantastisk panoramablick över havet. Bostaden kommer att innehålla ett öppet och elegant vardagsrum/matsal med ett komplett utrustat luxuöst kök, stor mastersvit med eget badrum, ytterligare en sovrumssvit samt ett tredje sovrum, ett separat badrum, ett gäst-wc och en tvättstuga. Den öppna salongen samt mastersviten har båda access till en underbar ca 42m2 stor terrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta penthouse är utrustat med är förutom högsta kvalitetsstandard också två parkeringsplatser, luftkonditionering, centralvärme, golvvärme samt video intercom. Här kan du uppleva en perfekt blandning av medelhavsidyll och exklusiv lyx. Kontakta oss gärna idag för mer information, planritningar och aktuella byggframsteg.

 • Boyta

  159m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104330
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 468 277,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: