Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik familjevilla i Medelhavsstil - Sold

Fakta Bilder

324m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Högkvalitativt utrustad villa i lugnt och centralt läge

Den underbara villan i Medelhavsstil har nyligen totalrenoverats och är med sin funktionella layout ett idealiskt hem för familjen. Huset imponerar med sin exceptionellt höga kvalitet på konstruktion, utsökt material och färger, samt en kärleksfull användning av detaljer. I bottenvåningen ligger det stiliga vardagsrummet/matsalen med öppen spis och det öppet fullt utrustade designerköket med tillgång till terrassen och trädgården. Dessutom finns på detta plan ett sovrum med eget badrum, grovkök och gästtoalett. På övervåningen finns sovrummen med ljusa takbjälkar och en lyckad blandning av modernitet och strandhusflair. Mastersviten med privat badrum, walk-in-closet och en privat terrass erbjuder havsutsikt, ytterligare två sovrum och ett badrum. Huset är omgivet av en trevlig lättskött trädgård. En mysig gäststuga erbjuder plats och privatliv för ditt besök, ett sommarkök inbjuder till avslappnad matlagning och poolen till ett uppfriskande dopp. Njut av sol och skugga på de härliga terrasserna och altaner. Detta attraktiva hem ligger lugnt och ändå mycket nära många restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter. De tre golfbanorna i Santa Ponsa och hamnen i Port Adriano finns också i närheten.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, vinkällare, dubbelgarage, larmsystem, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  324m2
 • Tomt

  934m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2250
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: