Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

331m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Villa i ny skepnad - en charmig blandning av tradition och modernitet

Denna fantastiska villa på ett attraktivt läge i Nova Santa Ponsa genomgår för närvarande en totalrenovering. Efter avslutad renovering våren 2019 kommer huset att erbjuda förstklassig utrustning och högsta komfortnivå. Traditionella Mallorca designerelement såsom stenmurar, takbjälkar och fönsterluckor i trä kommer att integreras på ett charmigt sätt med modern elegant inredning. Den genomarbetade layout av rummen är som följer: en öppen salong/matrum med eldstad och utgång till poolterrassen och trädgården, ett öppet, modernt kök med separat tvättstuga, en mastersvit med privat badrum en-suite, omklädningsrum och privat terrass, ett sovrum med privat badrum en-suite och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. Den vackra utemiljön bjuder på flera skuggiga och soliga terrasser, en grillplats, en stor pool och allt omgiven av en vacker trädgård med Medelhavsväxter. I bostadens närhet finns ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter, liksom många restauranger och butiker. Den nya exklusiva marinan Port Adriano och flera underbara sandstränder på den sydvästra kusten av Mallorca kan nås på några minuter. Utrustning: isolerglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, dubbelgarage med elektrisk port, video intercom, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  331m2
 • Tomt

  816m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2959
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: