Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern generös familje villa med flera terrasser

Fakta Bilder

Modern generös familje villa med flera terrasser

Toppenläge – elegant utrustat villa med stort poolområde

Den stiliga i sydläge placerade villan med totalt fem sovrum är perfekt för den stora familjen. Fastighetens tomtyta är på ca 808m2 varav boytan upptar omkring 414m2 fördelade på tre våningsplan. Entréplan bjuder på en generös salong, modern komplett utrustat kök med köksö och plats för matbord, en stor hall samt ett gäst-wc. En vacker marmortrappa leder upp till övervåningen där den stora mastersviten med privat badrum och walk-in-closet samt ytterligare två sovrum och ett badrum samt ett litet förråd ligger. Högst upp i huset finns två rum som används till kontor respektive gym. På alla våningsplan finns sköna terrasser både med och utan tak för både sol och skugga. I den fina utemiljön med vackert anlagt grönskande trädgård finns ett härligt poolområde med skuggande solsegel samt en grillplats i ett litet hus. Övriga faciliteter som tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, ett garage och två parkeringsplatser ute kompletterar detta unika erbjudande. Bostaden ligger i eftersökta Portals Nous med egen liten strand och med den exklusiva marinan Puerto Portals nedanför samt talrika restauranger, barer och shopping i omgivningen. Flera fina badstränder och vikar på sydvästra kusten samt Palma stad kan nås på bara några bilminuter.

 • Boyta

  414m2
 • Tomt

  808m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104346M
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 006 677,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: