Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig naturstenvilla med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

246m2 4 Sovrum i Establiments

Vackert renoverat byhus lugnt beläget i Establiments

Detta gedigna charmiga hus i natursten ligger i den vackra byn Establiments, ca 15 minuter från Palma och bjuder på en underbar panoramautsikt över hav och land. På en tomt om ca 1.329m2 finns det historiska, totalrenoverade byhuset med en boyta på ca  246m2 fördelat över två våningsplan. På entréplan finns vardagsrummet, matsalen, det komplett utrustade mysiga köket med frukosthörna, huvudsovrummet med badrum en-suite och klädkammare, ytterligare ett sovrum, grovköket och gästtoaletten. Matsalen och köket har utgång till en härlig stor terrass på 40 m2, som bjuder på en underbar panoramautsikt över Palma bukten och Medelhavet. Vardagsrummet har utgång till en stor terrass med poolen nedanför. På övervåningen ligger ett sovrum med utsikt mot havet, ett sovrum med badrum och en balkong med blick mot bergen. Detta vackra hem är omgiven av stora terrasser, har en välskött trädgård, en rymlig pool med jacuzzi. Övriga faciliteter inkluderar dubbelglas, centralvärme,  luftkonditionering varm/kallt, ett stort förråd som kan användas som garage, öppen spis, synliga träbjälkar och en brunn. I Establiments som ligger norr om Palma kan man njuta av landsbygdens lugn mitt i naturen, men ändå bara några minuters bilresa från den livliga stadskärnan i Palma.

 • Boyta

  246m2
 • Tomt

  1329m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  33509
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 139 134,36 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: