Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sol de Mallorca – elegant stor egendom nära havet - Sold

Fakta Bilder

471m2 7 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Stort drömhem med panoramablick över havet

I Sol de Mallorca med underbar panoramablick över havet ligger denna helt fantastiska villan med gott om plats för nära och kära. På den ca 2.670m2 stora grönskande tomten ligger det ca 471m2 stora huset innehållande mycket generös salong/matrum med elektrisk öppen spis och med access till den härliga terrassen under tak med plats för stort matbord, det komplett utrustade eleganta öppna köket, dessutom på detta plan fyra rymliga sovrumssviter, delvis med walk-in-closet och terrassutgång. En trappa ned ligger ett arbetsrum med biljardbord och terrassutgång, en atelje, en stor separat gästtrakt som är inredd med vardagsrum, kök med matplats, två sovrum och två badrum. Dessutom en personalbostad med sovrum och badrum. Den härliga utemiljön bjuder på en stor saltvattenpool, sommarkök med grillplats, lekplats och allt omgiven av en vackert anlagt trädgård. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående drömboende erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedektorer, video intercom, alarm, automatisk trädgårdsbevattning samt ett dubbelgarage med elmanövrerbar port. Bostaden har exklusivt havsläge på sydvästra Mallorca med närhet till flera golbanor, badstränder och vikar samt den lyxiga marinan Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och lyxig shopping.

 • Boyta

  471m2
 • Tomt

  2670m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  104348
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: