Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Supertrevlig villa mycket nära Palma

Fakta Bilder

400m2 6 Sovrum i Palma

Attraktiv villa med stor trädgård och pool

Denna attraktiva villa ligger i Son Sardina på norra delen av Palma stad och är en perfekt bostad för den stora familjen. Villans två våningsplan välkomnar med en rymlig entréhall, en öppen ljus och luftig salong/matsal, ett komplett utrustat kök med utgång till uteplats, totalt sex sovrum och tre badrum. I den vackra utemiljön finns flera sköna terrasser för både sol och skugga, en inbjudande pool, en välskött trädgård och som ett extra plus finns på fastigheten ett trevligt gästhus med ett sovrum och badrum, ett sommarkök, öppen spis och en bastu. Läget är lugn och fridfull, men ändå nära centrala Palma som är bara några bilminuter bort.

Utrustning: tvåglasfönster, centralvärme, tre eldstäder, jacuzzi, rörelsedetektorer, video intercom, larmsystem samt två garage.

 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  6613
 • Badrum

  4
 • Pris

  833 393,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: