Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk belägen villa med havsutsikt

Fakta Bilder

240m2 6 Sovrum i Peguera

Perfekt för familjen – rymlig egendom i Paguera

Denna exceptionella egendom med havsutsikt har ett bra läge i orten Paguera och består av två hus som enkelt kan fogas ihop för att bilda en stor villa. De två bostadshusen med en total yta på ca 315m2 ligger på en generös tomt om ca 1.855m2. Båda husen har en nästan identisk layout enligt följande: på entréplan finns ett rymligt vardagsrum/matsal, varav ett med öppen spis, ett öppet komplett utrustat kök och ett stort sovrum med badrum en suite. Från alla rum på denna nivå kan man njuta av den underbara havsutsikten. Nedra plan består av en gästlägenhet med separat ingång, två sovrum, ett separat badrum och ett pentry. Den magnifika utomhusmiljön med den inbjudande swimmingpoolen och vackra trädgården kan nås från både nedre och övre våningen. Övriga faciliteter av denna härliga familjevilla inkluderar olika täckta och öppna terrasser, tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, en dubbelcarport, larmsystem och automatisk trädgårdsbevattning. Badorten Paguera ligger på den populära sydvästra kusten av Mallorca. Många restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter finns i omedelbar närhet och magiska stränder och vikar ligger inom några minuters bilresa.

 • Boyta

  240m2
 • Tomt

  1855m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  6607
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 450 992,64 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: