Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig villa i Medelhavsstil med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

499m2 4 Sovrum i Peguera - Sold

Familjebostad med fantastisk utemiljö

Inbäddad i de grönskande kullarna av Peguera erbjuder denna underbara bostad lugn, avskildhet och fantastisk utsikt över omgivningen, havet och Malgrats öar. Villans entrénivå består av den stora öppna salongen/matsalen med ett fullt utrustat kök med köksö i anslutning och med utgång till en stor terrass i söderläge, samt ett sovrum med badrum en-suite. En trappa ned ligger den eleganta mastersviten med privat badrum, bastu och jacuzzi, ytterligare två sovrum och ett badrum. Från alla rum har du tillgång till det exceptionellt vackra utomhusområdet - ett fullt utrustat sommarkök och ett stort matbord för upp till 20 personer ligger direkt intill det soliga poolområdet och den välskötta Medelhavsträdgården. Njut av härlig avkopplande dagar och milda kvällar med dina nära och kära och låt dig förföras av den fantastiska utsikten. Kustorten Peguera ligger på det populära sydvästra Mallorca. Många restauranger, kaféer, shoppingmöjligheter samt sköna stränder och vikar kan nås på några bilminuter.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, carport för tre fordon, toalett med dusch vid poolen, larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  499m2
 • Tomt

  2093m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7384
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: