Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till denna smakfulla arkitektritade design villa - Sold

Fakta Bilder

380m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Magnifik nybyggd villa i excellent läge

Denna fantastiska designer-villan är helt nybyggd och har fin söderläge och finns  i Nova Santa Ponsa på en ca 950 kvm stor tomt varifrån utsikten över havet är obetalbar. Boytan är på ca 380 kvm med en vacker takterrass, ett flertal sköna terrasser och uteplatser, en saltvattenpool och en lättskött trädgård med palmer. Husets två våningsplan innehållande i entréplan: ett rymligt vardagsrum med matplats och öppen spis, ett komplett utrustat öppet designerkök, ett sovrum med badrum en suite samt ett separat wc. I övervåningen ligger master bedroom med badrum en suite och walk-in-closet samt ytterligare tre sovrum också de med privata badrum en suite. Övriga faciliteter inkluderar golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, isolerglas, automatisk trädgårdsbevattning samt ett garage. Fastigheten ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa, den eleganta marinan av Port Adriano och fina badstränder.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2752
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: