Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik modern egendom med panoramablick över havet

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Porto Andratx

Modern villa med vacker havsutsikt

Detta eleganta drömhem i söderläge finns i ett vackert villaområde av Puerto Andratx och erbjuder förutom excellent design och utrustning, en enastående panoramablick över havet och hamnen. Fastighetens tomtmark är ca 1100 kvm, boytan ca 500 kvm, gigantiska terrasser och uteplatser om ca 150 kvm, swimmingpool och en härlig trädgård som omger bostaden. Den stora välkomnande hall leder till en stilig glashiss som förbinder de tre våningsplan. I entréplan finns salongen, matsalen, ett spelrum, det komplett utrustade luxuösa köket och gästtoaletten. Stora glaspartier leder ut till poolen och solterrassen. I övervåningen ligger två stora sovrum med privata badrum en suite samt två mindre sovrum också de med badrum en suite. I bottenvåningen hittar vi en gäststudio som är inredd med sovrum, badrum och pentry, ett gym, bodega och biljardrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket stiliga och tekniskt avancerade hem erbjuder är bla isolerglas, centralvärrme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem för trädgården, rörelsedetektorer, video intercom, alarm, jacuzzi samt ett dubbelgarage. I omedelbar närhet ligger den pitteroska hamnen av Puerto Andratx med dess exklusiva restauranger och butiker. Centrala Palma är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2795
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 316 739 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: