Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevligt hus i lantlig stil i Portals Nous - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta hemtrevliga lilla hus finns i regionen Old Bendinat/Portals Nous i söderläge på en tomt om ca 605 kvm, bebyggd område ca 270 kvm varav boytan upptar ca 170 kvm. Det finns en pool, en liten damm, verktygsbod och är omgiven av en vacker uppvuxen trädgård med palmer och citronträd utanför fönstret. Huset innehåller i entréplan vardagsrum/matsal med öppen spis, köket med plats för matbord samt ett badrum. En trappa upp ligger tre sovrum, ett badrum och en terrass. Huset har aircondition, gas-olje-uppvärmning, träfönster, förråd och ett garage. Huset är i behov av renovering. Från Bendinat är det nära till den kungliga golfbanan Bendinat, den lyxiga marinan Puerto Portals och till Palma stad som är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7146
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: