Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant takvåning med bästa läge - Sold

Fakta Bilder

123m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta moderna penthouse har bästa läge i Ca’s Catala är ett renoveringsprojekt, bara cirka två kilometer från Palma och med promenadavstånd till flertal fina stränder och trevliga restauranger. Lägenheten som erbjuder en mycket fin utsikt över havet förfogar över en boyta om ca 123 kvm, en generös cirka 85 kvm takterrass samt en gemensam swimmingpool i bostadskomplexet. Bostaden har ljus och luftig planlösning i fil med vardagsrum/matsal och det komplett utrustade luxuösa köket med vitvaror från Siemens. Det finns tre sovrum, alla med privata badrum en suite samt en separat toalett. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är mallorcinska marmorgolv och noggrant utvald inredningsmaterial för att skapa en elegant och tidlös atmosfär, ljudisolering i taket, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen och ett garage.

 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104293
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: