Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för minimalistisk villa med panoramablick över havet

Fakta Bilder

495m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Med en hänförande utsikt över havet finns denna sydvästorienterade lyxvillan under byggnation i Nova Santa Ponsa. Fastighetens tomtyta är på ca 989 kvm, boytan upptar ca 495 kvm med flertal sköna solterrasser både med och utan tak, en fantastisk takterrass, medelhavsträdgård med grillplats samt två swimmingpooler. Huset byggs i två plan och kommer att innehålla i entréplan stort huvudsovrum med badrum en suite och dressingroom samt ytterligare två sovrumssviter. Samtliga rum på detta plan får utgång till en snygg trädgårdsanläggning och till poolen. En trappa upp planeras för ett stort och ljust rum bestående av fantastisk salong och matsal med magnifik havsutsikt samt ett komplett utrustat kök. Härifrån når man den stora terrassen med poolen, pergola och till den exklusiva takterrassen med mysig lounge. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta boende erbjuder är bla golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, tvåglasfönster med elektriska jalusier, en hiss samt ett stort garage med elektrisk manövrerbar port. Fastigheten har ett privilegierat läge i ett lugnt område nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från flera vackra stränder och den exklusiva marinan Port Adriano. Slutförandet av drömvillan är planerad till slutet av 2016.

 • Boyta

  495m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9066
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 272 865,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: