Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

286m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna vackra villan i söderläge förtrollar med sin fantastiska blick mot hamnen och havet i Port Andratx. Fastighetens tomtyta är på ca 1090 kvm, en bostadsyta på ca 286 kvm och flera fina solterasser, både med och utan tak på totalt ca 65 kvm. Detta chamiga tvåplanshus innehåller i entréplan: vardagsrum med matplats, köket som är komplett utrustat med köksö, ett sovrum med badrum en suite, en separat toalett, en underbar terrass mot havet samt en fin swimmingpool. En trappa upp finns två sovrumssviter med angränsande terrass samt ett sovrum med utgång till den vackra trädgården. Dessutom har denna fantastiska villa erbjudande i källaren en gästlägenhet med vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården, garage för ett fordon samt parkeringsplatser. I omedelbar närhet ligger den mysiga hamnen av Puerto Andratx med exklusiva restauranger, barer och lyxig shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  286m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  A2779
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: