Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny modern frontline-villa vid havet med betagande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

525m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Exklusiv nybyggd villa med fantastisk panoramablick över hav och land

Välkommen till en ljus och utsökt modern sluttningsvilla i Puerto Andratx som imponerar med en oslagbara fri sikt över havet. Detta drömhem är byggd med högsta standard och bästa materialval på en tomt om ca 1752 m2 med underbara terrassområden på totalt cirka 330 m2 och en boyta om ca 525 m2. Den vackra utemiljön erbjuder två pooler på totalt ca 81 m2, en snygg anlagd trädgård i medelhavsstil med sköna viloplatser, matplats, en bar och ett mysigt chill-out-område. Lyxvillan är inredd med en ljus lounge med skjutbara glasdörrar som öppnar upp mot en terrass med strålande utsikt över havet, en matsal, elegant och exklusivt modernt komplett utrustat kök med köksö samt fem generösa sovrum, alla med privata badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar en separat gäst-/personaltrakt, ett gym, BOSE-soundsystem samt ett garage. Den vackra hamnen av Port Andratx erbjuder allt vad man behöver som lyxiga restauranger, snabbköp, klädbutiker och en segelklubb.

 • Boyta

  525m2
 • Tomt

  1752m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104321
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: