Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent nybyggd villa med fri havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

394m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till en fantastisk helt nybyggd villa med högt och fritt utsiktsläge över havet och kusten i det vackra Santa Ponsa. Fastighetens tomtyta är på ca 1.510 kvm varav boytan upptar ca 594 kvm med ett flertal sköna terrasser både med och utan tak i rätt solläge på sammanlagt ca 200 kvm, en förstklassig pool samt en fin anlagd medelhavsträdgård. Villan är byggd på en sluttning och i flera olika nivåer. I bottenvåningen ligger ett stort garage, förråd, gäst-wc samt ingång till den exklusiva panorama-hissen. I den övre delen av bottenvåningen finns en separat avdelning med gym och stort soldäck. En nivå upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite, walk-in-wardrobe och privat terrass, två sovrum till, ett med privat badrum en suite och ett separat badrum samt ett förråd. Ytterligare en nivå upp ligger den generösa salongen och matsalen med stora öppningsbara dörr- och fönsterpartier som suddar ut gränsen mellan inne och ute, det komplett utrustade köket med en mysig frukostterrass utanför. Därutöver har detta praktfulla hem som extra bonus en inomhus-pool med dusch och wc och utgång mot en av terrasserna. Övrig utrustning är aircondition varm/kallt, isolerglas, golvvärme, automatiskt bevattningssystem för trädgården, video intercom samt grillplats på takterrassen. I omedelbar närhet ligger fina badstränder och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess stora utbud av restauranger och barer.

 • Boyta

  394m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9032
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: