Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontlinjen Lägenhet: Fantastisk havsutsikt och privat väg till hamnen - Sold

Fakta Bilder

124m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna hel renoverade lyx lägenhet ligger i ett populärt bostadsområde i Portals Nous och erbjuder en fantastisk havsutsikt och direkt tillgång till den exklusiva hamnen. Tidlös design och med material av hög kvalitet ger en ren känsla av lyx. Lägenheten har en boyta på 124m2 och en delvis täckt terrass på ca. 80m2 med panoramautsikt över havet. Residenset erbjuder ett stort gemensamt område med en medelhavsträdgård och en fantastisk pool. Lägenheten renoverades med ett öppet koncept och erbjuder ett rymligt vardagsrum / matsal, ett öppet modernt och fullt utrustat kök av märket “Gaggenau”, ett sovrum med badrum samt ytterligare två sovrum, ett badrum och en gäst toalett. För mer utrymme kan man öppna upp panoramafönstren helt och den delvisa täckta altan blir en del av vardagsrummet - hela utrymmet kan omvandlas till ett utomhus vardagsrum. Ytterligare faciliteter i lägenheten inkluderar luftkonditionering, golvvärme, domotic system / intelligent boende, SONOS ljudsystem och tvåglasfönster. I närheten finner du golfbanan Royal Bendinat samt flera olika vackra stränder. Centrum av Palma kan nås på cirka sju minuter.

 • Boyta

  124m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7150
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: