Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med havsutsikt och lungt läge i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

460m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

På en kulle med grandios panoramablick över hav och land på en lugn återvändsgata i Santa Ponsa ligger detta vackra hus byggd i medelhavsstil. Fastighetens tomtmark är på ca 1403 kvm varav bostadsytan upptar ca 460 kvm, sköna terrassområden både med och utan tak, grillhörna, självrenande pool samt välvårdad trädgård. Villans två våningsplan innehåller i entréplan ett stort vardagsrum med utgång till terrassen, separat matsal som leder in i det komplett utrustade eleganta köket med köksö, ett grovkök samt ett sovrum med badrum en suite, kontor och gäst-wc. En trappa upp ligger huvudsovrummet med privat badrum en suite, dressingroom och med den stora terrassen i söderläge och vacker utsikt utanför. Därutöver finns här uppe ytterligare två sovrumssviter – ett av dem med dressingroom och terrasstillgång samt ett sovrum till med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning är bla solceller, luftkonditonering varm/kallt, video intercom, alarmanlägning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en jacuzzi och ett stort garage med plats för upp till fyra fordon. Bostaden ligger helt nära golfbanan, fina sandstränder och Santa Ponsas trevliga restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  9059
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: