Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lantegendom på cirka 1,5 ha, en underbar blanding av modernitet oc - Sold

Fakta Bilder

350m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Lugnt och ostörd i idyllisk miljö ligger den i söderläge placerade lyxfinca som är en riktig pärla i vackra Andratx. Huset genomgick en mycket omfattande renovering och kombinerar modern arkitektur med element från naturen på ett intagande sätt. Egendomen ligger avskild och privat men ändå nära till hamnpromenaden i Andratx och utmärkt infrastruktur. Fastighetens tomtmark är ca 14.976 kvm stor, bebyggd område ca 501 kvm varav bostadytan upptar ca 350 kvm, stora terrassområden, 151 kvm under tak och 61 kvm öppna som ger både sol och skugga, vacker trädgårdsanläggning med snyggt poolområde och sköna viloplatser här och där. Husets två våningsplan fördelas enligt följande: i entréplan finns rymlig salong med öppen spis, matsal, komplett utrustat modernt kök med Gaggenau-maskiner, bibliotek, bastu, gym och ett gäst-wc. En trappa upp är sovrummen placerade: fyra luxuösa sviter, ett av dem med dressingroom, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum och ett pentry. Därutöver finns med egen ingång en separat gästtrakt som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående hem erbjuder är isolerglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem, solceller för varmvatten, egen brunn, smart-home-system och fyra parkeringsplatser.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2788
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: