Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Projekt designer villa i Cala Murada - Sold

Fakta Bilder

145m2 2 Sovrum i Portocolom - Sold

Denna designer villa har precis börjat byggas i Cala Murada, vid en vacker vik på den östra kusten av Mallorca. Huset kommer vara utrustad med material av högsta kvalitet och kommer att fascinera med en unik kombination av modern arkitektur och typisk traditionell Mallorca inredning. Huset är byggt i ett underbart bostadsområde som har ett gemensamt område med kafé och stor uteterrass, bubbelpool, bastu, lekplats och en härlig swimmingpool. Fastigheten har en tomtyta på ca. 579m2, med en boyta på ca. 145m2, en vacker trädgård och flera terrasser på totalt ca. 63m2. Den smarta uppdelningen i denna fastighet sträcker sig över två våningar enligt följande: På entréplan är det planerat ett stort och ljust vardagsrum med matplats, högt i tak, fönster som går golv till tak och tillgång till terrassen. Ett öppet och fullt utrustat kök med frukost område, ett sovrum, ett badrum samt ett grovkök / tvättstuga med separat ingång. På den övre våningen finner du huvud sovrummet med ett omklädningsrum, ett vackert badrum och tillgång till en privat terrass. Ytligare funktioner i denna design villa omfattar luftkonditionering, golvvärme i badrummen, en parkeringsplats, grillplats, automatisk bevattningssystem och tvåglasfönster. Villan ligger i ett naturreservat, i ett vackert grönområde med många tallar. Cala Murada är en mysigt område och ligger nära flera vackra sandstränder och charmiga vikar. Olika affärer och barer finns också i närheten. En exceptionell och Medelhavs livsstil är garanterat! Färdigställandet av fastigheten är planerad till sommaren 2017.

 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  9094
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: