Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bedårande villa i typiskt Medelhavsstil med härliga solterrasser och enastå

Fakta Bilder

455m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Detta hus är som en dröm byggd på en höjd i Puerto Andratx med en underbar panoramablick över landskapet och Medelhavet. Fastighetens tomtyta är på 1 296 kvm med en boyta på ca 455 kvm, sköna terrasser både öppna och inbyggda på ca 100 kvm, en stor swimmingpool, ett sommarkök med grillplats och allt omgtiven av en vackert och omsorgsfullt anlagt palmträdgård. Rummen fördelas enligt följande: På entréplanet finns vardagsrummet med öppen spis, matsalen, det moderna och komplett utrustade köket, ett sovrum med badrum en suite och ett sovrum med separat badrum. Nästan alla rum på denna nivå öppnar upp mot terrassen eller mot vinterträdgården. En trappa ned finns ytterligare två sovrum, båda med egna badrum en suite och med utgång mot poolområdet. I källarplan ligger vinkällaren och förråd. Övriga faciliteter av detta drömboende är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarmanläggning, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt tre garage och ett antal p-platser utomhus.

 • Boyta

  455m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2539
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 119 600,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: