Lavin Estates | Unik takvåning i toppläge med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik takvåning i toppläge med fantastisk utsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

351m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med toppläge i Illetas finns detta lyxiga penthouse, ett renoveringsprojekt, bara cirka två kilometer från Palma och erbjuder en hisnande utsikt över havet. Lägenhetens boyta är på ca 351 kvm med 81 kvm terrasser under tak, öppna terrasser om ca 86 kvm samt en överväldigande takterrass med en yta av ca 281 kvm. Lägenheten har praktisk ljus och luftig öppen planlösning i fil med vardagsrum/matsal och det komplett utrustade lyxiga köket med vitvaror från Siemens. Vardagsrummet och matsalsdelen har stora fönster-/dörrpartier från golv till tak och erbjuder en fantastisk vidsträckt utsikt mot alla håll. Bostaden har fyra luxuösa sovrum och fem badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är mallorcinska marmorgolv och noggrant utvald inredningsmaterial för att skapa en eleganta och tidlös atmosfär, ljudisolering i taket, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen och ett ca 38 kvm stort garage med förråd. Det finns en möjlighet att förvärva ytterligare en eller två sovrum och en takterrass till med egen pool.

 • Boyta

  351m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104292
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: