Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ultramodern lyxfastighet med separat gästhus - Sold

Fakta Bilder

632m2 6 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den eleganta villan med separat gästhus som nyligen totalrenoverades, finns på en 4165 kvm stor tomt i Nova Santa Ponsa alldeles intill golfbanan. Villans boyta är 632 kvm, öppna och överbyggda sköna terrasser på sammanlagt 247 kvm, fantastisk swimmingpool, vacker palmträdgård, personalbostad och ett separat belägen gästhus som är inredd med ett komplett utrustad kök, två sovrum och ett badrum. Villans tre våningsplan omfattar i entréplan: ett rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis, köket som är komplett utrustad samt ett sovrum med badrum en suite. Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar upp mot den magnifika solterrassen med sommarkök, poolområdet och mot trädgården som har utgång mot golfbanan. På övervåningen finns två sovrum med badrum en suite och access till en stor terrass. I bottenvåningen finns personalbostaden som har ett sovrum, ett badrum och pentry. Här finns också vinkällaren och ett stort rum passande till hemmabio eller gym. Övriga faciliteter som detta underbara boende erbjuder är: golvvärme, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, video intercom system, rörelsedetektorer, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem, jacuzzi, ekonomiutrymmen och ett dubbelgarage med plats för 10 fordon. I omedelbar närhet finns den exklusiva marinan Port Adriano, ett flertal golfbanor och vackra sandstränder.

 • Boyta

  632m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2620
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: