Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxegendom med vidsträckt utsikt över havet i exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

Unik villa med enastående utsikt över Port Andratx inlopp. - Sold

Med ett härligt havsnära läge i det mycket eftertraktade Montport-Puerto Andratx ligger detta mycket luxuösa hem och njuter av en spektakulär panoramablick över hamnen, La Mola och havet. Fastighetens tomtyta omfattar ca 1.570 kvm, boyta ca 396 kvm med diverse underbara öppna och överbyggda solterrasser, en välvårdad trädgård och en fantastisk swimmingpool. Villans två våningsplan innehåller i entréplan en salong med öppen spis och matsal i fil, köket som är komplett utrustat med plats för matbord, förråd och grovkök, ett sovrum med badrum en suite samt ett separat gäst-wc. De flesta rum öppnar upp mot den vackra utemiljön med bl.a. fastbyggd grillplats, poolen och trädgården. En trappa upp finns huvudsovrummet med dressingroom och ytterligare två sovrum som samsas om ett badrum. Alla tre sovrum har utgång till en stor terrass mot havet. I bottenvåningen finns diverse ekonomiutrymmen, teknikrum samt ett garage för fyra fordon. Övriga faciliteter och utrustning som detta magnifika hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, video-intercom, alarmanläggning och bevattningssystem för trädgården. Puerto Andratx marina med dess flotta butiker, eleganta restauranger och barer finns helt nära och Palma är bara 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  398m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2727
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: