Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfulla egendom på idyllisk läge med drömlikt panoramavy över den pittor - Sold

Fakta Bilder

650m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den underbara arkitektritade lyxvillan har ett enastående läge ovanför Puerto Andratx helt insynsskyddad och avskild med en vidsträckt havsutsikt. Egendomens markyta är ca 10.400 kvm stor med en boyta på ca 650 kvm, ett flertal öppna och överbyggda terrasser för både sol och skugga hela dagen, ett fantastiskt poolområde, en vidsträckt och mycket välvårdad trädgårdsanläggning. Det finns också ett sommarkök och ett flertal mysiga sittgrupper som är utplacerade i trädgården samt en gästvåning som ligger separat. Huvudbyggnadens stora ytor innehåller en generös utformad salong med öppen spis, matsal, ett komplett utrustad kök samt fyra sovrum och fyra badrum. Nästan alla rum på denna nivå har access mot terrassen med havsutsikt, poolen och trädgården. Också de sovrum som finns i övervåningen förfogar över en terrasstillgång. I omedelbar närhet finns den pittoreska fiskehamnen av Puerto Andratx med attraktiva butiker, utsökta restauranger och barer. Palma stad kan nås på 20 minuter med bil.

 • Boyta

  650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  A2519
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: