Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Projekt för en modern takvåning med fantastisk utsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

179m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna moderna takvåning med fantastisk havsutsikt kommer påbörja att byggas under hösten 2016. Våningen är uppdelad på två plan har en boyta på ca. 179m2 och är uppdelat enligt följande, på nedre plan har du tre sovrum alla en suite och med egen walk –in garderob, på övre plan finner du ett stort och luftigt kök och vardagsrum samt en gäst toalett och tvättstuga. Till våningen har du en otrolig takterrass på ca. 46m2 och en egen pool på ca. 15m2. Våningen kommer byggas med hög kvalitet och man kommer använda mycket natur inspirerat material från Mallorca. Till lägenheten ingår en garage plats och ett förråd.

 • Boyta

  179m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7156
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: