Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig Frontline-lägenhet i Torrenova

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Palmanova

Elegant och exklusiv lägenhet med drömläge direkt vid stranden

Det är inte ofta vi kan erbjuda en bostad direkt vid havet och med badstranden utanför dörren. Lyxlägenheten ligger i Torrenova i ett fint bostadskomplex med drömläge vid havet, fantastisk havsutsikt och en trevlig gemensam trädgård. Boytan är på ca 90m2 med en ca 23m2 stor terrass mot havet, ett vackert ljust och luftig vardagsrum med matsalsdel, ett komplett utrustat modernt kök, ett sovrum med badrum en suite och terrassutgång samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är tvättstuga, tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, hiss i byggnaden samt ett garage. I närheten finns en dykskola och affärer.

 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2834
 • Badrum

  2
 • Pris

  755 548,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: