Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning med utsikt mot havet - Sold

Fakta Bilder

154m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Fantastisk nybyggnadsprojekt – stilig lägenhet mot havet

Denna stilfulla lägenhet ligger på första våning i ett elegant bostadskomplex med endast 6 bostäder som just nu är under byggnation i Bonanova, en omtyckt stadsdel i Palma. Residenset omges av en medelhavsträdgård med gemensamt poolområde och bjuder på en mycket vacker utsikt över havet. Lägenhetens boyta är på ca 154m2 och uppförs med förstklassig standard och bästa materialval, förses med sköna terrasser om ca 17m2 och inreds med ett generöst vardagsrum/matsal, ett komplett utrustat öppet kök, mastersvit med privat badrum, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt en gästtoalett. Övriga faciliteter som bostaden förses med är två parkeringsplatser i garage med förråd, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt och inteliggent-bo-system. Centrala Palma är bara en kort promenad bort och öns fina badstränder nås på bara några minuter.

 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2830
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: