Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa direkt vid havskanten och gångavstånd till lyxbåthamnen.

Fakta Bilder

426m2 2 Sovrum i Port Adriano

I första linjen utmed havet i drömläge och med gångavstånd till hamnen i Port Adriano

Med kanonläge direkt vd havskanten och marinan i Port Adriano ligger denna unika villa som är i behov av en mindre renovering. Villan välkomnar med en ljus entré med glastak som kan öppnas vid fint väder. En salong med öppen spis, matsal, kök och lounge är placerade runt denna patio. Därutöver finns på detta våningsplan en sovrumssvit och separat gästtoalett. Den eleganta mastersviten ligger på övervåningen. Terrasserna, den magnifika stora poolen och trädgården i söderläge bjuder hela dagen på solsken och en magnifik utsikt över Port Adriano, havet och Malgratsöarna. I området hittar du ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter, liksom många restauranger och butiker. De många förtrollande sandstränderna på sydvästra kusten av Mallorca kan nås på några minuter.

 • Boyta

  426m2
 • Tomt

  914m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2960
 • Badrum

  2
 • Pris

  4 262 137,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: