Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv Finca i idylliskt lantligt läge

Fakta Bilder

570m2 5 Sovrum i Calvia

Finca med fantastisk utsikt över bergen och ända bort mot havet

Detta vackra hus byggdes och utrustades med stor omsorg om detaljerna. Beläget på en tomt i utkanten av byn Calvià, erbjuder huset privatliv, samtidigt som det ligger nära ortens centrum med alla affärer och restauranger som nås på en kort promenad. Egendom ligger på en ca 1500 m2 stor tomt i söderläge med ett bebyggt område av ca 570m2 som erbjuder all tänkbara komfort. Den välkomnande entrén leder till ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök med matplats. Härifrån når man olika sköna terrasser, den stora poolen och den vackra trädgården med BBQ. På samma plan ligger två sovrum, alla med eget badrum och tillgång till privata terrasser. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum med egna badrum och privata terrasser med fantastisk utsikt över landskapet till havet i fjärran. Dessutom en lounge med terrass med blick mot havet. Trädgården med en stor gräsmatta och subtropisk vegetation ger plats för avkoppling. Fastigheten byggdes enligt "Eko" standard för isolering, solenergi och vattenåtervinning. Golvvärme och luftkonditionering ger behagliga temperaturer. Ett garage och ytterligare parkeringsplatser finns tillgängliga. Fincan ligger bara 10 minuters bilresa från flera stränder och de lyxiga marinor Puerto Portals och Port Adriano, liksom 20 bilminuter från Palma och Puerto Andratx.

 • Boyta

  570m2
 • Tomt

  1494m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02FVFH
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 848 700 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: