Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig herrgård i vacker miljö

Fakta Bilder

183m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Fenomenal moderniserad gammal finca

Detta vackra hus imponeras med sitt unika läge som är inbäddad i det grönskande mallorkinska landskapet runt byn Andratx. Fastighetens tomtyta är ca 976m2 stor med en välvårdad medelhavsträdgård, en pool och en mysig grillhörna. Den autentiskt inredda finca har en boyta om 183m2 i två våningar, flertal sköna terrasser för både sol och skugga på totalt omkring 89m2. I entréplan finns ett rymligt och hemtrevligt vardagsrum med öppen spis, matsal intill och det komplett utrustade stiliga öppna ”Birgit Müller”- köket. Master bedroom med badrum en suite ligger på övervåningen, samt ytterligare tre sovrum och ett separat badrum. Ett av sovrummen har sin en egen terrass med fin utsikt över det vackra landskapet. På tomten finns två gäststugor, på spanska kallat ”Casitas” som kan användas som sovplatser för gäster eller som förråd. Därutöver är herrgården utrustat med centralvärme (oljeeldning), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem, automatisk trädgårdsbevattning, en elektrisk manövrerbar grind samt fyra parkeringsplatser. Huset ligger en kort biltur från den pittoreska fiskehamnen Puerto Andratx. Centrala Palma med dess stora utbud av förströelse kan nås på 20 minuter.

 • Boyta

  183m2
 • Tomt

  976m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2840
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 451 240,46 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: