Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar naturstenfinca i rofyllda landsbygden

Fakta Bilder

138m2 4 Sovrum i Capdella

Letar du efter lugn och ro, integritet och naturen?

På landsbygden i Es Capdella, inramat av en drömliknande Medelhavsplantering ligger detta vackra hus byggd i den charmiga traditionella stilen. På bostadens entréplan finns ett stort vardagsrum med öppen spis och matplats, ett fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum. Övervåningen är fördelad på tre sovrum, ett av dem med badrum en-suite och ett separat badrum. Den mysiga utemiljön är insynsskyddad och erbjuder sköna terrasser, en pool och trädgården. Från terrassen på första våningen och från takterrassen kan du låta blicken svepa långt över det vackra Mallorcinska landskapet. Här kan du njuta av privatliv och lugnet på landet, men inte mer än en 15 minuters biltur från den livliga sydvästra kusten med alla bekvämligheter, de vackra calas och badstränderna.

Ytterligare utrustning: dubbelglas, elektrisk centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, garage för tre fordon, utomhusparkering, larmsystem, rörelsedetektor, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  138m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7413
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 166 149,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: