Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig designerfinca med stor tomt på 3,5 hektar

Fakta Bilder

412m2 6 Sovrum i Porreres

Designerdröm i en lantlig idyll

Denna exklusiva egendom har en gång varit en bondgård som nyligen har blivit ombyggd till en fenomenal  modern designerfinca. Fastighetens tomtmark är på ca 35.000m2 och ligger i ett lantligt område med utsikt över stora gröna fält och bergstoppar i fjärran. Villans boyta är på ca 412 m2. Eftersom det inte finns någon annan bebyggelse garanteras absolut integritet. På bostadens entréplan ligger en generös salong med stor matplats och öppen spis, ett komplett utrustat öppet kök med matplats intill, fyra rymliga sovrumssviter med access till poolen, ett grovkök och en gästtoalett. På övre våningen finns en sovrumssvit med balkong, ett sovrum till med balkong samt ett spelrum. Den vackra utemiljön  omfattar flera terrasser, en stor pool, en välskött trädgård och stora fält där oliv-, mandel- och citrusträd växer. Andra exklusiva funktioner inkluderar värme, luftkonditionering varm/kallt, stadsel, solpaneler, larmsystem, bevattningssystem för trädgården, en vattenkälla och utedusch. Fastigheten har en licens för semesteruthyrning och som användes tidigare regelbundet för filminspelningar. Bara åtta minuter bort ligger den historiska byn Porreres som bjuder framförallt på landsbygdens charm och lugn. De orter som ligger närmast är Campos, Llucmajor och Manacor som kan nås på 10-20 minuter med bil.

 • Boyta

  412m2
 • Tomt

  640m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  33577
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 589 179,45 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: