Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Inbjudande fastighet i lantlig stil med fint poolområde och vacker vy över

Fakta Bilder

482m2 7 Sovrum i Puerto Andratx

Detta vackra lantställe i Medelhavsstil byggdes 2010 och ligger i Andratx. Egendomen erbjuder en tomt om 2 900 kvm, varav boytan upptar 482 kvm och öppna och täckta terrasser och uteplatser är på 318 kvm tillsammans. Dessutom finns en underbar stor swimmingpool, en välskött trädgård samt ett separat gästhus. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ett mycket rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis och med utgång mot en härlig täckt uteplats. Det finns ett kök som inte är inredd samt ett sovrum med badrum en suite. Alla rum på denna nivå har access till poolen och trädgården. På övervåningen ligger ett separat badrum, tre sovrum, varav det ena är utrustad med ett badrum en suite och ett förråd. En terrass förbinder det stora huset med gästhuset som är inredd med ett vardagsrum, ett förinstallerat kök, tre sovrum och ett förinstallerat badrum. Övriga faciliteter är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, treglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage. I närheten finns den pittoreska hamnen i Puerto Andratx med många restauranger, barer och shopping.

 • Boyta

  482m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2540
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 586 901,54 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: