Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förverkliga drömmen om att bo på en finca och producera din egen olivolja

Fakta Bilder

500m2 6 Sovrum i Esporles

På ett unikt läge ligger denna idyll inbäddat runt sin egna vin och oljeproduktion

Den imponerande mallorcinska lantegendomen som ligger i en dal i Serra Tramuntana, Mallorcas imponerande bergskedja och mycket nära byn Esporles, erbjuder en magnifik utsikt över omgivningarna. Stenmurar, träbjälkar i taken, traditionella kakelplattor, klassiska träfönster och fönsterluckor förmedlar det historiska huset en underbar rustik charm. På byggnadens entréplan finns ett mysigt vardagsrum med öppen spis, en matsal, ett fullt utrustat kök med anslutande personalrum med badrum, mastersvit med privat badrum, ett gästrum med badrum och ett kontor. Övervåningen nås genom en trappa och via en separat ingång utifrån och är inredd med två stora sovrum, ett badrum, ett allrum med litet kök och terrass. Därutöver finns på tomten ett gästhus med ett dubbelsovrum, badrum och ett vardagsrum med integrerat kök. Flertal terrasser och uteplatser leder ut till den stora trädgården med bl.a. poolen och vidare till olivodlingen - här kan du starta din egen produktion av olivolja! Trots den underbara tystnaden i ett mycket lantligt läge kan du nå öns huvudstad Palma med dess stora gastronomiska och kulturella utbud på cirka 20 bilminuter. Licens för semesteruthyrning finns.

Unik möjlighet att generera inkomst inte bara på oliv & vin odlingen, denna unika fastigheten har även en uthyrningslicens för hela 11 bäddar!

Faciliteter: delvis golvvärme i huvudbyggnaden samt gästhuset, luftkonditionering varm/kallt, bastu, jacuzzi, dusch i poolområdet, larmsystem, video intercom, rörelsedetektor, automatisk trädgårdsbevattning, carport för två fordon samt flertal p-platser,

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  70000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7391
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 076 256,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: