Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mitt i naturen - lantgård med möjlighet till hästhållning

Fakta Bilder

1175m2 7 Sovrum i Calvia

Herrgårdsliknande finka 10 minuter ifrån Port Portals med 25.000 kvm stor tomt

Inbäddat i den charmiga mallorcinska landsbygden nära den pittoreska byn Calvia, ligger denna exceptionella finca på en tomt om ca 2,5 hektar. Det byggda området omfattar cirka 1.175 m2 bestående av flera byggnader och terrasser. Huvudbyggnaden välkomnar med stor och inbjudande hall i entréplan, ett vardagsrum / matsal med öppen spis och tillgång till terrassen, ett separat kök, ett sovrum med badrum, ett kontor samt en inomhuspool. Övervåningen består av stort sovrum med privat badrum en-suite och walk-in-closet samt ett ytterligare sovrum med badrum. Den underbara utemiljön erbjuder en härlig vidsträckt utsikt över landskapet och inkluderar en vackert anlagd trädgård, en stor pool, en privat tennisbana och två separata gäststugor med vardera två sovrum, ett badrum och ett allrum. Vad som gör den imponerande egendomen än mer attraktiv för hästälskare är möjligheten för hästhållning. Det finns stall och paddocks på fastigheten samt många trevliga ridvägar i omgivningen. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är bl.a.  centralvärme, golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, flera eldstäder, ett sommarkök med grillplats, en vinterträdgård samt  dubbel-carport. Den autentiska byn Calvia ligger på kullarna vid foten av Sierra Tramuntana och erbjuder framför allt originalitet, charm, lugn och avskildhet. Mallorcas sydvästra kust med sina fina sandstränder och vikar samt ett utmärkt utbud av restauranger, barer och affärer ligger bara 10 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  1175m2
 • Tomt

  25200m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2940
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 510 736 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: