Lavin Estates | Traditionell finca med fantastisk utsikt över byn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Traditionell finca med fantastisk utsikt över byn

Fakta Bilder

320m2 5 Sovrum i Esporles

Lugnt lantliv mitt i det charmiga mallorcinska landskapet

På en vidsträckt 22.000 m2 stor tomt finns denna typiska finca med totalt fyra sovrum och tre badrum (två av dem en-suite), ett rymligt vardagsrum/matrum, ett fullt utrustat kök och en separat gästlägenhet i källarplan som är inredd med allrum/sovrum med badrum en-suite och ett kök. En grönskande anlagd innergård (patio) ger ett behagligt ljusinsläpp, klinkergolv och synliga träbjälkar för landsbygdens atmosfär. Utemiljön omfattar en stor Medelhavsträdgård, en swimminpool, flera terrasser och viloplatser, den främre terrassen bjuder på en magnifik utsikt över Esporles. Den mysiga byn har ett idealiskt läge för den som söker lugn och lantlig charm och ändå vill bara ha en 20 minuters biltur till huvudstadens alla fördelar med dess stora utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping.

Andra bekvämligheter: centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, dubbelgarage och 4-5 parkeringsplatser utomhus, ekonomiutrymmen, BBQ-area med träugn, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  320m2
 • Tomt

  22763m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7402
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 680 110 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: