Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Traditionell mallorcinsk finca i utkanten av Palma

Fakta Bilder

450m2 8 Sovrum i Establiments

Härlig villa i fincastil med 25.000 kvm stor tomt

Denna fantastiska egendom ligger idyllisk i utkanten av Palma stad och bjuder på en makalös stor trädgård och en underbar utsikt över det vackra mallorcinska landskapet. Fastighetens tomtmark är på 25.000m2 med en huvudbyggnad om ca 450m2 och tre fristående bungalows. Huvudbyggnaden innehåller två rymliga sällskapsrum/matsal, ett komplett utrustat kök, fem sovrum, fyra badrum, två av dem en-suite, ett bibliotek samt ett förråd. De tre småhusen är identiskt inredda med vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum. En helt förtjusande trädgårdsanläggning med flera terrassområden, en pool, grillplats och en damm omger bostadshusen – en härlig plats att njuta av. Övriga faciliteter och utrustning som detta bedårande hem erbjuder är bl.a. ISO-fönster, luftkonditionering varm/kallt, ett garage med plats för fem fordon samt flera p-platser på tomten, vackra typisk mallorcinska klinkergolv, en vattenkälla på tomten, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt ekonomiutrymmen. Palmas gamla stan med sina charmiga gator, imponerande historiska byggnader och gömda gårdar samt ett stort utbud av förströelse nå på bara några minuter.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  25000m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  33452
 • Badrum

  7
 • Pris

  5 885 656,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: