Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig finca med stora ägor och härlig utsikt

Fakta Bilder

400m2 6 Sovrum i Puigpunyent

Idylliskt lantställe med i grönskande omgivning

Detta charmig lantställe ligger lugnt och avskild nära byn Puigpuyent med en härlig rogivande utsikt över det vackra mallorcinska landskapet. Huset med ett bebyggd område av omkring 400m2 ligger på en ca 7.100m2 stor naturtomt med anlagd trädgård, trevliga viloplatser och en rund liten pool. Husets två våningsplan med sydostläge har flertal sköna terrasser för både sol och skugga och innehåller i entréplan rymlig vardagsrum/matrum som bjuder på en sensationell blick mot bergen, ett komplett utrustat kök med matplats och utgång till en terrass, tvättstuga intill, två rymlig sovrumssviter, ytterligare fyra sovrum och tre badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta charmiga hem erbjuder är bl.a. centralvärme (gas), förråd och ett garage. Det är gångavstånd till butiker och caféer i det mysig Puigpunyent som ligger vid utlöparen av bergsskedjan Tramuntana. Huvudstaden Palma och stränderna vid sydvästra Mallorca kan nås på ca 30 minuter med bil.

 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  7100m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  33436
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 495 412 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: