Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca i traditionell stil med utsikt över Serra Tramuntana

Fakta Bilder

305m2 4 Sovrum i Esporles

Njut av vacker lantlig lugn i detta rustika byhus

Denna charmiga egendom ligger i utkanten av byn Esporles och erbjuder en fantastisk utsikt över landskapet. Stenmurar, synliga takbjälkar i trä, trägolv, typiska träfönster och -dörrar och en murad öppen spis sprider en hemtrevlig atmosfär i bostaden. Huset är inredd med ett vardagsrum/matrum som öppnar ut mot terrassen och trädgården, ett separat fullt utrustat kök, fyra sovrum och fyra badrum. Ett av sovrummen ligger i ett förtjusande gavelrum. En extern trappa leder till en utbyggnad av en studio som lämpar sig till konstnärlig verksamhet. Detnförtjusande utemiljön består av flera terrasser, en pool och en uppvuxen grönskande trädgård med apelsin - och citronträd. Husets läge är obetalbar - med utsikt över den imponerande Serra Tramuntana kan du njuta av lugnet på landsbygden och ändå nå öns huvudstad Palma med dess stora gastronomiska och kulturella utbud på bara cirka 20 bilminuter.

Faciliteter: centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, garage och p-platser ute, grillplats

 • Boyta

  305m2
 • Tomt

  2293m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7389
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 752 096,52 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: