Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig egendom i fincastil på idyllisk plats

Fakta Bilder

486m2 5 Sovrum i Capdella

Lantgård med fantastisk utsikt över Puig de Galatzó

Inom gångavstånd från byn Es Capdella finns den vackra egendomen i Fincastil med en fantastisk vidsträckt utsikt över byn och den imponerande Puig de Galatzó. Huset är i två plan och har totalt fem sovrum och fem badrum, ett rymligt vardagsrum, en matsal samt ett fullt utrustat kök. Det stora utomhusområdet i härlig Medelhavsstil har flera underbara öppna och täckta terrasser, en pool och en vackert anlagd trädgård. För dina gäster finns det ett charmigt gästhus som är inredd med allrum, pentry och ett sovrum med badrum. Es Capdella är en lugn och fridfull by, men ligger bara 15 bilminuter från den livliga sydvästkusten med alla dess bekvämligheter, vackra calas och stränderna. En fantastisk plats för hela familjen!

 • Boyta

  486m2
 • Tomt

  8230m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2280
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 191 255,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: