Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorcinsk finca med rustik charm och stora ägor

Fakta Bilder

200m2 6 Sovrum i Esporles

Finca med mycket potential och en 55 000 m2 tomt

Denna rustika finca har ett lugnt och fridfullt läge på landsbygden nära den mysiga byn Esporles och bjuder på en vidsträckt utsikt över det kuperade landskapet ända bort mot den imponerande bergskedjan Serra Tramuntana. Fastigheten består av en huvudbyggnad med stora umgängesytor, ett fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och ett stort kontor. På det stora området finns dessutom ett gästhus som är inredd med allrum, kök, fyra sovrum och två badrum. Naturstenfasad, högt i tak, synliga takbjälkar, traditionella golvplattor och andra designdetaljer skapar den typiska rustika finca-atmosfären. Stora terrasser, två swimmingpooler och en uppvuxen trädgård med fruktträd kompletterar detta underbara boende. Esporles har ett idealiskt läge för de som söker landsbygdens charm och det rogivande bylivet, men som också vill utnyttja huvudstadens stora utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping som bara är en 20 minuters biltur bort.

Fastigheten innehar uthyrningslicens för 11 bäddar.


 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  55153m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7400
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 963 632 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: