Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa i fincastil med stort gästhus - Sold

Fakta Bilder

496m2 6 Sovrum i Calvia - Sold

Lantställe med vacker trädgård och panoramautsikt över den mallorquinska landsbygden

Detta eleganta hus i fincastil är omgiven av en magnifik fruktträdgård nära den historiska byn Calvia på en ca 37.500m2 stor tomt. Huvudbyggnadens boyta är på ca 264m2 fördelat över tre våningsplan.  Entréplanet välkomnar med ett mysigt vardagsrum, matsal, ett stort komplett utrustat vackert och modernt kök, ett sovrum med privat badrum en-suite och utgång till en mysig patio och terrassområden. På övervåningen ligger den stora mastersviten med privat badrum en-suite, walk-in-closet och en liten terrass. Bottenvåningen hyser en vinkällare. För besökande gäster, familj och vänner är det väl sörjd som disponerar ett stort ca 232 m2 stort gästhus som i entréplan är inredd med vardagsrum med kök, ett enkel- och ett dubbelsovrum, båda med badrum en-suite samt ett grovkök. En våning upp finns ytterligare två sovrum som delar badrum samt ett allrum. Det vidsträckta utomhusområdet ligger inbäddat i det vackra landskapet som är en oas av lugn och avkoppling och innefattar en fantastisk Medelhavsträdgård med mandel- och fruktträd, flera terrasser, en inbjudande pool och en patio som är en idealiskt plats för trevliga grillkvällar, mottagningar och fester. Andra funktioner i denna exceptionella fastighet inkluderar dubbelglas, centralvärme och en dubbel carport. Fastigheten ligger mycket nära den charmiga byn Calvia. Även sydvästra kusten av Mallorca med sina vackra sandstränder och vikar samt ett utmärkt utbud av restauranger, barer och affärer ligger bara 10 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  496m2
 • Tomt

  37500m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2941
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: