Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Påkostad finca-egendom på tomtmark om 41.000m2 - Sold

Fakta Bilder

1020m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Spektakulär renoverad egendom i Andratx

Denna fantastiska egendom som totalrenoverades från grunden med bevarande av historiska kännetecken i kombination med modern materialval till en spektakulär standard. Fastighetens imponerande tomtyta är på cirka 41.000m2 varav boytan upptar omkring 1020m2 fördelad på tre byggnader, som huvudbyggnad i två plan, ett gästhus med egen ingång samt en casita, dessutom flertal terrasser och utetplatser på ca 615m2. Huvudbyggnadens entréplan välkomnar med en patio och hall, stor salong/matsal med ett komplett utrustat designerkök, TV-rum, ett sovrum och ett badrum, alla med access till trädgården, poolen och terrassen. I övervåningen finns mastersviten, ett kontor, ytterligare en sovrumssvit samt en gästtrakt med sovrum, badrum och pentry. Gästhuset är i två plan och är inredd med vardagsrum, matsalen och ett kök i bottenvåningen. I övervåningen finns en mastersvit samt två sovrum och ett gemensamt badrum. Gästhuset disponerar dessutom en egen pool och en terrass. Casitan innehåller ett gym och en bastu. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, larmsystem, flertal parkeringsplatser, elmanövrerad grind samt automatisk trädgårdsbevattning. Detta drömhem ligger på kullarna i den pittoreska byn Andratx och bjuder på en vacker utsikt över det omgivande landskapet, bergen och bort mot Port Andratx.

 • Boyta

  1020m2
 • Tomt

  41000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2930
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: