Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bo direkt vid havskanten - rymlig våning med två stora solterasser

Fakta Bilder

249m2 5 Sovrum i Palmanova

Attraktiv duplexlägenhet med direkt tillgång till havet

I härlig söderläge och med direkt tillgång till morgondoppet finns denna stiliga etagevåning som ligger vackert i Palmanova med fri sikt över havet och inom gångavstånd till olika stränder. Lägenhetens entréplan består av ett rymligt vardagsrum med matplats, ett komplett utrustat kök, ett sovrum och ett badrum. Stora glaspartier leder ut till den fantastiska terrassen mot havet. En trappa upp ligger sovtrakten med fyra sovrum och fyra badrum en-suite samt ytterligare en rymlig terrass också den med fin blick över Medelhavet. Det välskötta bostadskomplexet erbjuder ett vackert gemensamt poolområde med solterrass och en gångväg som leder direkt till ned havet. Palmanova är en omtyckt ort på sydvästra Mallorca med många restauranger, kaféer och butiker som finns inom gångavstånd från bostaden.

Övriga faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, två parkeringsplatser i garage.

 • Boyta

  249m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6629
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 764 064 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: