Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för uppförande av Frontline-Duplex i Porto Cristo - Sold

Fakta Bilder

315m2 3 Sovrum i Porto Cristo - Sold

Denna magnifika frontline-duplex är just nu under byggnation i den vackra lilla staden Porto Cristo som ett ”hus-i-hus” koncept med vardera separat ingång. Husets boytan är beräknad till ca 315 kvm. Det kommer att finnas fantastiska solterrasser ca 170 kvm, en medelhavsträdgård med förstklassig infinity-pool, jacuzzi, BBQ och ett privat spa. Husets två våningsplan innehåller förslagsvis: i den ljusa entréhallen med fem meters fönster- och dörrpartier från golv till tak en spatiös salong, ett komplett utrustat kök, matsal samt ett sovrum med badrum en suite. Övervåningen förses med ett galleri och två sovrumssviter. Bottenvåningen är planerad att rymma ett gym och en vinkällare. Övriga faciliteter och utrustning som detta magnifika hem erbjuder är bla golvvärme, solceller, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, alarm, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, garage/p-plats för två fordon och elektrisk manövrerbar port. I närheten finns fina badstränder, de berömda drakgrottorna och den trevliga hamnen av Porto Cristo med talrika restauranger, barer och butiker. Färdigställandet av projektet är beräknad till slutet av 2017.

 • Boyta

  315m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  A9054
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: