Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd Frontline lägenhet med fantastisk utsikt över småbåtshamnen - Sold

Fakta Bilder

168m2 3 Sovrum i Portixol - Sold

Den moderna och stilfullt inredda lägenheten finns i ett nybyggd exklusivt lägenhetskomplex mitt på hamnpromenaden i Palma-Portixol och badstranden i Ca’n Pere Antoni ligger bara några meter bort. Våningens bostadsyta är på 168 kvm med en skön terrass mot havet på ca 20 kvm och består av ett rymligt och ljust vardagsrum och matsal med utgång till terrassen, ett komplett utrustad kök med angränsande grovkök, en gästtoalett, huvudsovrum med privat badrum en suite, dressingroom och utgång till terrassen samt ytterligare två sovrum och två badrum. Övriga faciliteter av detta eleganta boende är luftkonditionering varm/kallt, fina trägolv i rummen, centralvärme, porttelefon med video. Dessutom finns en jacuzzi och två p-platser i garaget. Lägenhetskomplexet har också ett gemensamt poolområde och en tennisbana att erbjuda.

 • Boyta

  168m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5196
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: